Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Ple municipal 18 de gener

Gener
18
2024
  • Sala Nova
    Plaça de l'Ajuntament 5, 080349, Cabrera de Mar
  • 19:00 PM - 21:00 PM CET
Avatar: Trobada oficial Trobada oficial

El Ple està integrat per l'alcalde/ssa i els/les regidors/es de l'Ajuntament de Cabrera de Mar, una vegada hagin estat designats/des per la Junta Electoral i hagin pres formalment possessió del càrrec davant el mateix Ple. El Ple assumeix les atribucions que li atorguen la Llei 7/1985, el Decret legislatiu 2/2003 i qualsevol altra disposició normativa, i pot delegar aquelles atribucions que siguin susceptibles de ser-ho, amb l'abast i les condicions establertes pel mateix Ple municipal,sempre d'acord amb les condicions que s'esmenten en aquest Reglament. El règim de funcionament del Ple municipal serà l'establert en aquest Reglament, en la Llei 7/1985, en el Decret legislatiu 2/2003, i en l’altra normativa que sigui d’aplicació.

Us recordem que podeu registrar-vos i participar a través de la nostra web deixant un comentari amb la vostra pregunta fins a 48 hores abans del Ple.

L'ordre del dia serà publicat uns dies abans de la celebració del ple.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir